Eminescu 49/1, Chisinau, Moldova

Salonul de Frumusețe DESSANGE

  • Hotel
  • Frumusețe & Sănătate
  • Salonul de Frumusețe DESSANGE™

În noiembrie 2008 a fost deschis primul și unicul salon de frumusețe DESSANGE din Moldova.

În prezent, acesta este unul dintre cele mai populare și prestigioase din oraș. Pentru anul 2017 ne-am propus să mărim edificiul frumuseții la maxim, astfel, în noiembrie au fost redeschise ușile noului salonul într-o locație nouă, mai spațioasă care ține să anticipeze așteptările oricărui client.

Renovat complet, salonul reprezintă un amestec echilibrat între frumusețea clasică și accentele moderne. Pentru a economisi timpul prețios, vă punem la dispoziție sala VIP a salonului unde veți putea benefecia de mai multe servicii simultane așa ca: manichiură, pedichiură, proceduri cosmetologice sau proceduri pentru păr.

Maeștrii profesioniști sunt instruiți în permanență la școala lui Jacques Dessange din Paris și utilizează cele mai recente tehnologii în materie de tunsori, aranjări, vopsirea părului, tratamente cosmetologice pentru ten și păr, make-up, servicii pentru îngrijirea unghiilor.

Pentru DESSANGE, frumusețea rimează cu armonia. Armonia între strălucirea părului, prospețimea pielii și eleganța de make-up.

Credincios acestei noțiuni de frumusețe în general, DESSANGE a creat un spațiu privat și elegant unde consultanții de înfrumusețare oferă sfaturi prețioase despre îngrijirea pielii și îmbunătățirea acesteia datorită gamei de produse cosmetice marca Dessange.

Noi știm că fiecare femeie este unică și, fără a recurge la platitudini, știm să subliniem frumusețea fiecăreia pentru a crea o imagine perfectă!

Program Luni -– Sîmbătă: 09:00 - 20:00

Duminică: 09:00 - 19:00

Telefon intern: 450

Telefoane externe: +373 68 400 450, +373 22 400 450

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

URCĂ SUS
Scattered Clouds

32.18°C

Chisinau

Abonare la Știri

Ne place să împărtășim noi oferte și promoții