fbpx

În data de 28 decembrie 2017 DESSANGE Moldova a fost redeschis într-un nou local.

Salonul pilot DESSANGE din Paris este situat într-o clădire veche, la intersecția dintre Champs Elysées și Boulevard Franklin Roosevelt.

Nobil Spa este un centru spa clasa lux situat în inima orașului ce oferă o gamă variată de proceduri pentru relaxare ce vor surprinde cele mai rafinate gusturi. Designul unical, funcționalitatea maximală și atmosfera relaxantă au fost gândite până la cele mai mici detalii pentru a oferi confort și relaxare.

Rock'n'roll, provocatoare sau minimalistă ... în acest sezon, femeia DESSANGE este unică. Fiecare femeie are propriul său stil, propria identitate. Dar, în cele din urmă, această colecție este pur și simplu o inspirație în care Vă arătăm varietatea posibilităților oferite de acest “material” uimitor pe care îl numim păr. Formele pot fi schimbate în funcție de stil, starea de spirit și dorință. Acest “material” luxos poate lua culori nesfârșite, jucând pe tonuri și nuanțe, chiar dacă nuanțele pline domină lunile mai reci ale anului. Sunteți gata să fiți uimiți?

Facebook

Booking

TripAdvisor

YouTube

Instagram

PressReader