fbpx

Nobil Spa este un centru spa clasa lux situat în inima orașului ce oferă o gamă variată de proceduri pentru relaxare ce vor surprinde cele mai rafinate gusturi. Designul unical, funcționalitatea maximală și atmosfera relaxantă au fost gândite până la cele mai mici detalii pentru a oferi confort și relaxare.

1

În Nobil Spa am amenajat 3 săli de tratament, un cabinet pentru 2 persoane, Aqua Lounge cu Jacuzzi și un Spa. Ritualurile spa sunt special concepute pentru masaje și tratamente exclusive de înfrumusețare, pentru îngrijirea corporală și a feței, pentru bărbați, femei, chiar și pentru cei mai mici vizitatori
O caracteristică distinctă a Spa-ului nostru sunt profesioniștii de înaltă calificare și cu experiență vastă în deținerea diverselor tehnici de masaj și SPA pentru corp și față.  Oferim servicii de 5 stele în fiecare zi și acesta  este secretul echipei noastre.
Vestiarele confortabile din Nobil Spa sunt dotate cu tot necesarul pentru o vizită în SPA. Atît vestiarele pentru femei, cît și pentru bărbați  sunt echipate cu:
- Cabină de duș;
- Toaletă;
- Dulap cu lacăt;
- Uscător de păr;
- Oglindă;
- Prosoape, halate de diferite dimensiuni, seturi de baie și papuci;
- Demachiant pentru femei, deodorante;
- Produse de unică folosință: loțiune de corp, șampon, gel de duș, piepteni, aparate de ras, căciulă pentr duș, burete de încălțăminte, tampoane de bumbac, bețișoare de bumbac.


2

AQUA LOUNGE

SPA este abrevierea din latină Sanitas Per Aqua, ce semnifică sănătatea prin apă. Apa este la baza corpului uman și a întregii vieți pe Pământ.
În Aqua Lounge am adunat cele mai populare tratamente și proceduri cu apă.
Saunele sunt realizate într-un design original fiind folosite materiale naturale și echipamente de ultimă generație.
Zona de recreere în Aqua Lounge este dotată cu șezlonguri încălzite, iar pereții sunt realizați din sare din Himalaya, avind posibilitatea de a respira aer curat, saturat cu sodiu și bariu și de a restabili starea de sănătate pur și simplu odihnindu-ne.
      Cincisprezece ședințe de patruzeci de minute de ședere în această camera au un efect asupra sănătății și corpului uman egal cu o vacanță completă de două săptămâni pe mare sau în munți.
     O astfel de terapie tratează o varietate de afecțiuni - bronșită cronică, astm bronșic, boli de piele. Mai mult de atît, microclimatul camerei de sare reduce simptomele alergiei, consolidează imunitatea și îmbunătățește metabolismul. Ședere regulată în sala cu sare este de asemenea recomandată pentru prevenirea și tratamentul distoniei vegetale și a nevrozelor, eliminînd sindromul de oboseală cronică, îmbunătățind starea psihologică și emoțională, diminuînd stresul și întărește somnul.
La dispoziția dstra în  Aqua Lounge găsiți:

Sauna finlandeză SONARIUM
Temperatura aerului este de 80-100 ° C.
Umiditate: 25%
Temperatura băncii este de 25-30 ° C.

3

Cerul strălucitor sub tavan creează o atmosferă impresionantă în sauna SONARIUM din Nobil Spa, iar piatra de onix reamintește adevărata forță a naturii.
Efectul optic unic în proiectare este realizat datorită pereților ondulați din cedru canadian și cu ajutorul iluminării. Cedrul se încălzește de aproximativ 4 ori mai repede decât alte materialele convenționale, dar, în același timp, rafturile rămân reci la atingere, datorită proprietăților de reflexive a temperaturii a cedrului.
Pentru confortul oaspeților există și un buton pentru alimentarea automată cu apă a pietrelor, prin intermediul căruia fiecare oaspete poate regla nivelul de umiditate.
Cuptorul are o capacitate de 100 kg de pietre, ceea ce asigură economii mari de căldură.
De asemenea, această saună este echipată cu funcția Sonarium.

Funcția SONARIUM
Temperatura aerului este de 35 - 55 ° C.
Umiditate: 50 - 80%

Îmbinația perfecta a căldurii liniștitoare a saunei finlandeze și umiditatea moale a camerei de aburi. Cuptorul cu piatră este prevăzut cu un bol special pentru uleiurile esențiale. Toate acestea creează o atmosferă uimitoare de relaxare, precum și un efect pozitiv asupra corpului uman și a sistemului nervos și, cel mai important - practic nu are contraindicații, chiar și pentru persoanele cu tensiune arterială crescută.


4

Hammam
Temperatura 40-50 ° С
Umiditate 80-100%
Temperatura băncii este de 30-35 ° С

Pentru a simți exotismul și exclusivitatea culturii băii turcești, am creat pentru dvs. un Hammam veridic turcesc. Tavanul arcuit împodobit cu stele cu o lumină relaxantă și bănci calde din mozaic decorativ ne scufundă într-o atmosfera oriental, iar echipamentul modern permite menținerea constantă a aromelor și a aburului în concentrația și temperatura necesare.
Hammamul este echipat cu un vas de alimentare cu apă, dușuri cu apă rece și butoane de alimentare cu aburi - așa-numitul duș de aburi, care este situat deasupra fiecărui scaun.
Vizitele regulate în hammam curăță corpul uman de toxine, ameliorează starea de oboseală, curăță efectiv pielea, saturează organismul cu umiditate și previne răceala.
Condițiile special create din hamm vă permit să rămâneți acolo suficient de mult timp și să va simțiți confortabil chiar și la umiditate ridicată și temperaturi scăzute.


5

JACUZZI
Temperatură: 30-35 ° С
Hidromasaj: 51 buc.
Aero duze: 5 buc.
În inima centrului Aqua Lounge Nobil Spa există un jacuzzi spațios pentru 5 persoane, unde personae se pot așeza, iar una se poate întinde .
Scaunele sunt echipate cu tetiere anatomice și sunt proiectate astfel încât o persoană să poată fi așezată în cea mai relaxată și confortabilă poziție. Hidromasajul și jeturile de aer vă permit să vă relaxați complet și să simțiți efectul miraculos al hidroterapiei la un nivel profesional.
Funcțiile de aromă și cromoterapie pot fi, de asemenea, setate de la panoul de control din jacuzzi.
Jacuzzi-ul este echipat cu un sistem de purificare a apei de ultimă generație, un sistem de dezinfecție și 2 filtre antibacteriene.


6

Dușul cu zăpadă
Toată lumea cunoaște proprietățile benefice și de îmbunătățire a sănătății cu ajutorul frigului, mai ales în contrast, după vizitarea saunei sau a hamamului. Anume pentru dvs., în Nobil Spa, producem zăpadă pe tot parcursul anului, care răcorește plăcut corpul tonificînd pielea și vasele sanguine. Zăpada este produsă din apă pură și aer - fără substanțe chimice.


7

Duș Sensorial
Combinația perfecta între apă, lumină, sunete și arome, ce provocă o gamă întreagă de senzații de neuitat.
Dotat cu echipamente speciale, cu 4 diferite programe care permit să experimentați puterea furtunii din Atlantic, ploaia rece tonifiantă, ceață plină de parfum răcoritor sau, brusc, să fiți sub grindină de ploaie tropicală.
Combinația diferită a temperaturii și a mai multor moduri de pulverizare a apei face posibil să trăiți o  experiență variată de senzații. Dușul senzorial vă a provoaca un val de putere și tonifiere, sau vice-versa, relaxare plăcută și vă va oferi un sentiment de prospețime după  vizita saunei sau o doză puternică de energie la începutul zilei.

Vă invităm să vizitați Aqua Lounge între orele 10:00 și 21:00.

Facebook

Booking

TripAdvisor

YouTube

Instagram

PressReader